Plåtskador är lättare att reparera än känslor….

Imorse när jag vaknade var jag inte alls pigg! Kroppen ville ligga kvar i sängen och jag flexade in på jobbet idag. Det kan man göra när det är påsklov för eleverna…

När jag kom hem vid lunch gjorde jag våfflor till barnen. De blev mätta och belåtna. Jag la min trötta kropp för att vila en stund innan det bar iväg för nästa jobb på fritidsgården. Upp och iväg!! Skulle handla lite varor till vår matiga fika. Körde ner till affären. Parkerade snyggt. Insåg att plånboken var hemma. Körde hem. Körde till affären igen… Haha ibland bara ler jag åt mig själv! Vad kan jag lära av detta?

 

I affären träffade jag en kär gammal vän och önskade att jag hade haft tid att prata mer med henne. Jag hoppas att vi ses snart igen!! På parkeringen träffade jag ännu en gammal fin vän från min uppväxt. Universum försöker säga mig något!!

På fritidsgården blev det mycket skratt som vanligt! Vi har fina ungdomar i vår by. Jag är tacksam att de delar sitt liv med mig!

Imorgon tänker jag göra nåt gott till min zucchiniwrap!! Recept kommer imorgon!

 

 

 

Ja förresten…. Helt galet vad mitt blogginlägg om gurkmeja har delats!! Över 45 delningar på Facebook och 8300 som läst på bloggen! Min själ och mitt ego njuter!! Är så tacksam och hoppas att samma intresse finns för andra bloggposter!! 11 hälsoeffekter med gurkmeja!

 

 

Min bil blev dessutom påbackad ikväll av en mamma till en ungdom  som hänger hos oss. När hon kom in och frågade om någon hade en vit bil med regnummer HOJ började jag genast fundera över om jag haft inbrott och fönsterna var inslagna…. När hon sa att hon backat på mig blev jag lättad… Plåtskador är lätta att reparera… Det är värre med känslor… <3

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *