Bjuden på lunch två dagar i rad!!

Även idag blev jag uppringd av min pusselbit till man för att äta lunch. Självklart tackade jag ja. Inte varje dag jag äter ute…. Eftersom jag slutar mitt jobb klockan tolv så brukar jag köra hem och äta. Ensam med mina tankar. Finns det tid så lägger jag mig gärna en stund och tar en powernap. Ibland blir jag piggare och ibland vill jag bara ligga kvar…

Att få sitta ner och prata om allt och ingenting med Jocke tycker jag mycket om. Han ger mig kraft och får mig att skratta! Ganska ofta kan jag sitta på jobbet och le för mig själv när jag tänker på honom….

 

Jag visste inte att det kunde vara så gott med raggmunk och rårörda lingon!

När jag kommer hem hittar jag Tindra sovandes i vår säng. Jag lägger mig en stund bredvid henne och lyssnar på när hon spinner.

 

 

Love and light

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *