En enkel vegansk och supergod tacogratäng!

Vilket väder det har varit idag!! Det kunde lika väl ha varit en novemberdag så som det har blåst och regnat. Jag vill ha sol och värme! Tror inte att jag är ensam om de tankarna direkt. 🙂

Igår åt vi rester från helgen. Som många andra så blev det taco. Barnen älskar det fortfarande och jag tycker oxå att det är gott. Mannen däremot har tröttnat för länge sedan…. Det är så enkelt att fixa till nåt gott till resterna som oftast blir över. Grönsakerna åker ner i en sallad (som vi ofta glömmer bort att äta upp!!). Färsen (finns sojafärs och Ekko gourmet har en färs gjord på seitan som är fantastisk!!) blandar man lätt upp med majs, tacosalsa, skivad potatis, tomater och havregrädde. Mumsfillibabba!!

 

 

Idag när jag jobbade på fritidsgården så lagade vi tacos med ungdomarna. Nu får det räcka med det denna veckan!! Hihi 🙂

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *