En enkel (nästan) raw fudge med fyra ingredienser!

Idag hälsade Desirée på hos oss på skolan. Det har gått en hel månad sedan hon slutade hos oss och hon är så saknad!! Superkul att sitta och prata med henne och hon bjöd på nybakade bullar och gott pålägg!! Jag sa att hon fick gärna komma varje vecka… Hihihi 😉

Denna goda och krämiga fudge med salt på toppen smälter ljuvligt i munnen! Den är vegansk, glutenfri och så enkel att göra! Tänk på att förvara den i frysen och ta ut den några minuter innan du ska äta den.

 

 

 

 

Raw tahini Fudge

1 dl tahini

1 dl dadlar (blötlagda)

1 krm vaniljpulver

en gnutta salt


Mixa allt utom saltet till en jämn och fin smet. Du kan behöva putta ner smeten med en slickepott. Forma till önskad form och på med lite salt på toppen. In i frysen någon timme innan du kan njuta av dem.

 

 

Pussinuss

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *