Chiapudding till frukost!

Chiafrö har jag alltid hemma! De är bra till smoothies, äggersättare, kakor och pudding. Det är så enkelt att göra chiapudding så det är nästan löjligt! Precis så som jag vill ha det. Det ska vara lätt och gott! Det är en bra kombination… 🙂

 

Jag gjorde egen mandelmjölk (1 dl mandel mixas med 3 dl vatten och en knivsudd vaniljpulver. Sedan silas vätskan genom ett filter.)som jag rörde ner chiafröna i men det finns i affären om du inte orkar göra det själv. (Har du ingen nötmjölkssil så går det lika bra med ett kaffefilter!) Jag tinade en handfull blåbär och blandade ner för jag gillar blåbär och så blir det så vacker färg också. På toppen hackade jag lite mandel, kokoschips och russin. När jag ätit några skedar så kände jag att det fattades något…. Jag skivade en banan och la på. Jättegott!!

Chiapudding

2 dl växtbaserad mjölk

3 msk chiafrö


Blanda samman och rör om då och då så att chiafröna sväller. Klart på en kvart! Lägg på valfri topping!! Mumsfillibabba!!

 

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *