Det finns vegansk pyttipanna som är jättegod!!

Jippi!! Äntligen!!

Jag har inte ätit pyttipanna sedan jag blev vegetarian 2011. Det är ju så gott med rödbetor till…. Mumsfillibabba! Husmanskost går verkligen hem hos mig. Jag gillar det. Jag hittade äntligen vegetarisk pyttipanna på Citygross och blev superglad!! Ja, jag vet vi blir alla glada för olika saker! Hihi 🙂

Den var jättegod och jag rekommenderar den med varm hand!Enkelt och gott är bra ibland. Visst finns det säkerligen tillsatser som inte är bra för mig men jag skulle bli tokig om jag skulle tänka på det hela tiden!

Det går säkert att göra egen pyttipanna. Tanken har inte slagit mig tidigare… Får kanske prova det en dag! Men inte idag! 😉

 

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *