Den bästa veganska k*ttfärssåsen på länge!!

Jag jobbar denna veckan också innan jag går på tre veckors semester. Det ska bli riktigt najs med lite svensk sommar och jag hoppas att solen dyker upp!! Nästa vecka vänta Gothia cup med Isac (min yngsta son). Jag åker upp som ledare och ska ha koll på 12 killar. Det kommer att bli kul och sjukt mycket folk!!! Det blir till att träna på tålamod och vet inte var jag ska få ensamtid. Ooops!!

 

När jag kom hem från jobbet så satte jag mig med min hemsida som jag länge tänkt få rätt på och det blev ganska bra… Jag är långt ifrån klar men en bit på väg! Vad tycker du? Ge mig gärna input!!

 

 

 

Jag fick ett sms från min man där han undrade om vi skulle åka in till stan och käka kinamat eller plankstek. Åh, det lät gott!!! Slutade med att han klippte gräset, häcken och jag gjorde spagetti med köttfärssås. Balans i livet är gött!! Jag har inte käkat kött sedan september 2011 och har saknat en riktigt god k*ttfärssås och det fick jag idag! Supergod!! Nu ska jag bara komma ihåg vart jag köpte den och när!! Hihi 😉

Solen stack till och jag kunde gå ut i shorts!

 

 

Pussinuss

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *