Vill du vinna en vacker mugg med en drake? Såklart du vill!!

Idag var jag på Hantverksmässan i Båstad med mina föräldrar och min goa brorsdotter, Penny. Denna flicka är lika galet bra på att prata som jag var när jag var liten! Underbar <3 Det var mycket trevligt! Så många människor som var där… Alla dessa underbara kreationer! Tänk alla konstnärer som lever sin dröm samtidigt som de livnär sig på sin passion! Magic!

Det är tredje eller fjärde året jag är här och varje år har jag stått och dreglat över dessa magiska kreationer med drakar, katter, möss och andra djur som Annika skapar. Wow! Jag slog till i år och köpte tre produkter och jag är sjukt nöjd!! <3

 

 

 

 

 

Nu har DU chansen att vinna en vacker mugg med en drake! Alla muggar är unika!

Vad behöver du göra?

 

Gilla min sida på Facebook

Gilla Annikas sida på Facebook

Dela blogginlägg!

Kommentera i blogginlägg att du gillat och delat! Inte på FB utan i bloggen!

Jag lottar en vinnare på fredag den 5 augusti när min mamma fyller 64 år klockan 17,00!

 

 

Varmt lycka till!

Pussinuss

 

25 thoughts on “Vill du vinna en vacker mugg med en drake? Såklart du vill!!

 1. Oj så vackra. 🌞🌞🌞Blir glad när jag ser bilderna, min själ sjunger 😀 Älskar drakar 💖
  Gillat och delat.
  Kram önskar dig en fin vecka.

 2. Drakaren för mig ät min jobbarkompis Birgitta som hastigt lämnade jordelivet Vi hade många roliga skratt tillsammans Ett var draken Eleverna frågade mig vad drake heter på engelska och jag sa snabbt “drake” på svengelska Birgitta håll på att gå av på mitten LENA HERRE GUD DET ÄR FEL DET HETER DROGN jag skrattar när jag ser en drake och tänker på min vän 🙏

 3. Trolska muggar – som jag gärna vill ha en av ! Form , färg och motiv – tilltalar mig mycket !!
  Försöker gilla och dela !

 4. Hej, jag är gärna med I utlottningen 😊 Har gillat/delat din sida på min Facebook sida Pernilla Wamsjö

 5. Vilken fin mugg 😍 Självklart är jag med och tävlar och hoppas få dricka mitt morgonkaffe ur den fina muggen 💗🌸🙏 Jag gillar sidorna på fb och har delat tävlingen där, och jag heter Madelene Abrahamsson. Håller tummarna hårt! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *