HAR DU SETT MITT ERBJUDANDE PÅ HEMSIDAN?

Om du inte redan vet det så utbildar jag mig till coach med ledning av Birgitta Granström! Utbildningen är unik och hon tar bara in några få deltagare per omgång. Det krävs att man genomgått “självcoachningsprogrammet” som du hittar info om här. Jag rekommenderar detta programmet till alla jag kan! Det är det absolut bästa jag gjort!! Här början resan till ditt syfte på denna jord. Det är inte meningen att vi ska nöja oss. Livet är till för att känna glädje i och glädje känner du när din själ och ditt ego dansar tillsammans. Ditt ego ska INTE tryckas ner. Ditt ego är INTE något fult som ska sopas under mattan. Alla känslor är betydelsefulla för dig. Alla känslor får lov att finnas.

I höst har jag plats för två personer att bli coachade i föräldraskap till ett mycket bra pris. Tjoho!! Har du idéer om något annat ämne i ditt liv som du behöver coachning i så hör av dig. Kanske du lyfter upp något som känns rätt för mig också! Vill du köpa “självcoachningsprogrammet” med mig som personlig coach så är jag öppen för det. Titta in på hemsidan och läs mer. ChristineLehtinen

 

Ta hand om dig. Du är viktig.

Pussinuss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *