Jag vill inte bli bättre, jag vill känna mig bra.

Det är helt galet vilken fantastisk utbildning jag går! Jag går på moln efter varje utbildningstillfälle! Vi går genom coachtekniker som fungerar och inte. För första gången under utbildningen fick jag coacha medan de andra lyssnade. Det kändes sjukt jobbigt innan det var min tur.

Nu skulle jag bli bedömd och tänk om jag misslyckades totalt?!! Hade detta varit något annat i mitt liv som inte varit min passion så hade jag hittat ett sätt att undvika det. Det är jag bra på. Är du också en “undgåmänniska” ibland? Jag vet att detta är något jag kommer att briljera i när jag är mogen och då är det värt att kliva ur komfortzonen. Plus att jag kände en trygghet med alla i gruppen. Här är vi raka med varandra. Lyfter och ger råd. Superhärlig grupp!!

Jag hade inte behövt oroa mig det minsta när jag tänker efter. Alla vi som går utbildningen ser och uttalar varandras styrkor, säger det som kan förbättras utan pekpinnar. Vi är där för varandra och gläds åt varandras framgångar!

Något som kom upp ikväll är att många människor vill bli bättre.

Äta bättre, må bättre, se bättre ut osv.

Äta bättre än?

Må bättre än?

Se bättre ut än?

 

Det handlar om att känna sig bra. Det behövs inget mer. Ät det som får dig att känna dig bra. Gör det som får dig att må bra. Möt din blick i spegeln och förstå att du är vacker. Punkt.

Vill du jobba med mig? Jag har ett superbra erbjudande på min hemsida! Kika gärna in här.!

 

Vad har du för mål inför hösten? Jag hjälper dig att nå dem. Varje steg på vägen.

 

Pussinuss

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *