Därför ska du skapa en positiv förändring redan idag!

Nästan varenda människa jag möter säger att den vill förändras och gillar personlig utveckling. Det är väl självklart att vilja hitta sig själv och leva sitt eget liv fullt ut? Såklart! Eller?

Förändring

Det är lätt att fantisera om hur drömlivet kommer att vara. Så underbart när du väl är där! Det är lätt att glömma bort att det krävs en del inre städning för att komma vidare. Lyfta upp smutsen i ljuset utan att döma. Utan att döma. Placera det på sin rätta plats. Det är så värt allt arbete du går genom!! Jag lovar!

Sen kommer rädslan krypandes.. Men tänk när jag gör alla mina förändringar och framsteg då tycker ingen om mig längre…. Då tänker alla att jag tror att jag är bättre än dem! Att jag tror att jag är nåt! Vad är det egentligen som håller dig tillbaka? Egentligen? Släpp taget om Jante! Han är inte bra till nån över huvud taget!

Innan jag påbörjade min resa mot högre självkänsla så tänkte jag dagligen på vad andra tyckte om mig och vad de sa bakom ryggen på mig. Det skapade en massa osäkerhet i mig. Jag oroade mig dagligen för hur jag trodda att andra dömde mig. Tills jag en dag bestämde mig! Här ville jag inte vara kvar! Jag har så mycket potential som går förlorad! Detta var 2006 alltså 10 år sedan. Jag kan lova att det hänt grejer!

Det du gör idag för dig själv kommer att skapa din morgondag. Gör mer av det du vill ha in i ditt liv!! Lite för varje dag. Så småningom kommer det att ta över de sakerna som du inte längre vill ha i ditt liv. Vill du skapa förändring i ditt liv? Var beredd på att ta plats och se dig själv! Lovely <3

Du och bara du, väljer själv hur du känner inför allt som händer i ditt liv. Du har inte kontroll över vad som händer i ditt liv men du bestämmer hur du reagerar på det.

 

PUSSINUSS

– Christine

– Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *