När du ersätter “aldrig” med “kanske” händer det grejer!

Det finns miljoner ursäkter till att inte ta tag i sina drömmar och förverkliga dem! Så lätt att själv sabotera dem…. Skönt att stanna kvar i det trygga även om det är så tråkigt och ointressant. Eller? Vad känner du när du vet att det är du som står i vägen för dina egna drömmar och framgång?

Är du medveten om hur många av dina tankar varje dag som är negativa? Säkert fler än du tror! Notera hur du pratar om dig själv. Testa!

Det kommer aldrig att gå!

Jag har inte råd!

Jag är för gammal!

Det finns redan någon som gör samma sak!

Jag kommer aldrig att bli bra nog!

Jag kommer ändå att misslyckas förr eller senare!

Många tror att det finns en brist i världen. Att det inte finns plats för alla att leva sin dröm.

Det finns ett överflöd och det är dags att ta din plats! Det du ska börja med är att byta ut aldrig mot kanske. Det är ett sätt att lära dig krypa innan du ställer dig upp med all din kraft! Svara mig på tre frågor.

– Vilket är ditt nästa steg som du undviker?

– Vilken dröm avfärdar du som omöjlig?

– Vill du vara kvar där du är idag?

Tänk om det kanske är möjligt? Tänk att du faktiskt kommer att lyckas!

När du börjar med denna positiva inställningen börjar det hända grejer. Saker kommer till dig som för dig framåt. Du öppnar dig för möjligheterna. Du släpper på att vara så sträng mot dig själv och komplimenterar dig själv för för att du vågar. När du utvecklar kärlek och tillit till din inre röst så blir du av med rädslan för närhet med dig själv och andra människor.

 

Christine

– Coach och idékreatör

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *