#16stöd

Att be om hjälp kan ibland kännas svårt. Jag är en av de som behöver träna på detta! Många av oss tycker att vi ska klara allt själv. Idag ska du be någon om hjälp. Det kan vara stort eller litet. Du bestämmer!

Du vet själv vilken härlig känsla det är att hjälpa en medmänniska.

#ccnovember2016 #16stöd

Christine

-Coach och idékreatör

 

2 thoughts on “#16stöd

  1. Tack för ditt inlägg om något viktigt!
    Det finns stunder jag inte vet var jag ska “göra av allt” som bubblar och vill ut i ett kreativt skapande på ett eller annat sätt. Mina kanaler är skrivandet och dans (koreografera/dansa fritt) och när jag inte har/tar tid till det blir jag rastlös och otillfredsställd. Söker just nu ett nytt sätt att ta hand om kreativitet på, utan att veta hur. Idéer poppar upp som jag inte vet hur jag ska förvalta/använda utan att det tar för mycket tid och rum från min kärnverksamhet.

    Startar du en grupp är jag gärna med!
    Varma hälsningar
    Aryel

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *