Vem behöver egentligen en coach?

Alla! Så enkelt är det faktiskt. Vi fastnar lätt i gamla tankemönster. Vi tänker ca 65.000 tankar per dygn, av dem är ungefär 95 % samma som dagen innan. Det blir ca 3500 nya tankar om dagen. Du väljer själv om du vill bygga dig starkare eller inte. Att hitta nya sätt att lösa sina problem är svårt.

Jag som själv utbildar mig till coach i självledarskap har stor hjälp av mina kolleger när jag sitter fast i mina problem. Självcoachningsprogrammet har såklart många tekniker som är naturliga i min vardag.

Ändå är det betydelsefullt för mig att få de rätta frågorna av en coach. Ibland hör man inte själv vad man säger egentligen… Man behöver egentligen inte heller bära på ett jobbigt problem för att anlita en coach. Ibland behöver man ny fart och energi för att hitta rätt riktning i sitt liv.

Kika gärna in på min hemsida för att ta del av mina specialpriser idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *