Dina första steg mot ditt drömliv!

Vad drömmer du om? Hur långt borta känns din dröm för dig?

Eller är den inom räckhåll? Jag delar med mig av mina bästa steg mot mitt drömliv!

Räkna med det – Du behöver veta att det kommer att hända. Inte tro det utan verkligen veta. Redan vara där i sinnet.

Tacksamhet – Detta är otroligt viktigt. Den stärker dina förväntningar. Var tacksam för pusselbitarna som redan finns i ditt liv. Den tar dig till “mirakelzonen” och öppnar upp för att få mer. Gör dagliga tacksamhetlistor. Superbra!

Välkomna förändring – Du kan inte ta emot nya saker om du följer samma mönster. Förändring är inte skrämmande! Det tar dig närmare och närmare din dröm.

Visualisera – Du behöver känna din dröm. Kliv in i den världen du vill vara i. Du kommer att känna skillnaden.

Ha tillit – Allt som har hänt dig har gjort det för att du trodde på det. Så är det med allt.  Om du begränsar dina övertygelser om vad som är möjligt för dig, kan dina drömmar inte komma till dig.

Sätt intention – Ange dina avsikter och mål, släpp sedan taget och låt din dröm komma till dig.

Synkronicitet – Leta efter ledtrådar att din dröm närmar sig. Det håller dig förväntansfull. Se allt som positiva tecken. Mycket kommer att falla på plats!

Tvivel – Istället för att tvivla på din dröm, tvivla på tvivlet. Det är din inre kritiker som känner rädsla.

Förtroende – Det kommer att hända. Ge inte upp, och vara tacksam för de lärdomar du lärt dig längs vägen. Allt som händer förbereder dig att kliva in i din dröm.

Kom på dig själv – Vad gör du just nu som sätter upp hinder för dig själv? Det är du som står i vägen för dina drömmar. Jag vill vara en publicerad författare. Jag kom på mig själv att inte skriva på mina påbörjade böcker för att jag är rädd. Visionen om mig själv som en publicerad författare är säker. Jag ska ta till mig mina egna briljanta tips!

 

Christine

Coach och idékreatör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *