Jag har släppt taget om min första sålda tavla! Nu vill jag sälja fler!

Idag var det dags att släppa taget av min första tavla och det känns underbart! Jag trodde inte att jag skulle klara det men det kändes så befriande. För några veckor sen fick jag frågan om jag kunde måla en tavla till en person jag kände i tonåren. Ja, vad kul tänkte jag! Sen fick jag prestationsångest. Tänk om det jag målade inte var så hon hade tänkt sig. Många tankar snurrade i mitt huvud….. Jag skrev till henne hur jag kände och hon lugnade mig på ett mjukt sätt. Hon skrev precis det jag behövde höra. Jag fortsatte.

När tavlan var klar var det dags att sätta ett pris. Det allra jobbigaste jag vet. Som jag våndades och tänkte…. Jag fick en superbra idé (trodde jag)! Jag skulle slå in tavlan och låta henne ta den med hem och hänga upp. När det var klart skulle hon betala det hon kände var rätt. Nja, det blev inte riktigt så….. Det visade sig att vi båda var otroligt synkade vad gällde priset och jag är så jäkla lycklig!!

Hon kom hem till mig i eftermiddag för att hämta den. Det var som att tiden stått stilla! Hon såg precis ut som hon gjorde då. Vilken vacker kvinna! I hennes hem ska min tavla hänga. Det känns så overkligt men det händer på riktigt! Yey!!

Nu vill jag ha mer! Vill du att jag målar en tavla till dig? Eller vill du köpa en jag redan har målat? Möjligheten att köpa ett print av en tavla kan vara ett alternativ. Varför begränsa sig?

Kram Christine

 

 

2 thoughts on “Jag har släppt taget om min första sålda tavla! Nu vill jag sälja fler!

    1. Tack, vad fint av dig💞 Det var denna jag släppte taget om idag. Vill du köpa ett print av den så går det att lösa. Jag tycker själv att den blev magisk✨✨

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *