Vem var jag innan Self-Coaching Program? En bit av min egen resa…

Det är svårt att förklara för någon vilken transformation man går genom i Self-Coaching Program. Det är det mest briljanta program som gjorts. Utan det hade jag inte varit där jag är idag kan jag lova! Jag vill dela med mig av en bit av min egen resa. Jag hoppas att du ska bli inspirerad och ta steget att påbörja den bästa resan i ditt liv.

 

Vem var jag innan SCP?

Jag var ganska nöjd med tillvaron men inte med mig själv. Jag satte mig själv sist på prioriteringslistan vilket gjorde att jag höll på att gå i bitar. Ingen såg hur jag mådde inombords. Kände inte att jag kunde klaga. Jag hade ju allt man skulle vilja ha men var ändå inte lycklig. Jag jämförde mig med alla andra och kände mig misslyckad. Alla andra verkade lyckas i livet. Att ta plats fanns inte på kartan. När jag var liten stod jag mer än gärna på scen och sjöng med min bästa vän. Nu ville jag bara försvinna i mängden.

När jag blev arbetslös 2014 kom min vändning utan att jag hade en aning. Jag snubblade över SCP och nu började den bästa resan i mitt liv! Det var också en jobbig resa. Sjukt jobbig! Jag som alltid trott att jag gillade förändring kom fram till att ja, jag ville förändra men jag ville inte ändra på något. Jag vet att jag inte är ensam om att tänka så. Jag var rädd att förändra mitt liv för tänk om det innebar att människorna i min närhet inte skulle älska mig längre. Tänk om de skulle tycka att jag blivit för mycket! Att jag tog för stor plats och att jag bara tänkte på mig själv.

Idag sätter jag mig själv högst på min prioriteringslista. Jag vet att jag är den viktigaste personen i mitt liv. När jag mår bra så mår min omgivning bra. När jag delar med mig av hela mig kan jag inspirera andra att visa hela sitt spektrum. Vi är ju inte här för att tona ner den vi verkligen är. Alla kan inte älska mig och jag har slutat att försöka behaga alla. Jäklar vilken förändring jag har skapat! Yey och jag har så mycket kvar….. Jag har spräckt så många gränser och längtar efter alla som kommer min väg.

Jag gjorde mig av med all självförakt jag byggt upp under hela mitt liv. Jag släppte taget om tvivel på min egen potential och gjorde plats för mina drömmar. Är du redo att göra din resa?

Nu vill jag att du tar chansen och köper detta superba program! På köpet får du mig med på resan. Yey! Du har min fulla support hela vägen och 5 privata gruppcoachningssessioner med mig ingår också.
5 platser för detta galet fantastiska erbjudande har jag! Är du en av dem? Skriv till mig. Jag sitter och väntar…

Vill du se mig prata om SCP så gå med i min härliga grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Ha en fortsatt härlig första advent <3

Kram Christine

 

 

 

 

One thought on “Vem var jag innan Self-Coaching Program? En bit av min egen resa…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *