Har du jobbat med din personliga utveckling och vill ta det till nästa nivå med mig?

Jag fick så fin respons när jag delade med mig av mina tankar om Self-Coaching Program i min fantastiska grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”. Vill du se den behöver du gå med i gruppen för jag lyckades radera filmen i min telefon. Nu har jag lärt mig en ny sak! 😉 Radera inte utan lägg över allt till datorn…. Länken till min film finns här.

Jag har bestämt mig för att öppna dörren för dem som tvekade över om SCP var något att köra igång med… Det är början på ett nytt liv med full kraft! Denna gången är det möjligt att dela upp betalningen om det känns har känts som ett hinder. Det är otroligt viktigt att investera i dig själv. Du är så otroligt viktig i ditt liv. Utan dig finns du inte. Ta din plats och gör din röst hörd.

Är det dags att äntligen leva det livet som du drömmer om varje dag?

Jag vet att du drömmer! Du vill vara trygg med att visa hela ditt spektrum. För att bli trygg med det behöver du testa dina gränser. Utmana dig. Lära känna dig själv och ta reda på var du har din passion. Den leder dig alltid på rätt väg. Kopplar du samman den med dina drivkrafter finns det inga gränser på vad som är möjligt!

Är du redo att lyfta upp din oro och negativa tankar i ljuset för att släppa taget om dem? All din oro och negativa tankebanor går att bryta. Jag har perfekta strategier för att släppa taget om dem. Du kommer att känna dig så fri och vild på nya insikter efteråt. Promise!

Föreställ dig att du redan har skapat alla förändringar och det jobbiga arbetet är över. Hur känns det?

Jag vet att du prioriterar alla andra förutom dig själv. Du sätter dig själv sist på listan och vi vet alla att saker som står sist på listan aldrig får nån omsorg.

För snart fyra år sedan snubblade jag över SCP och det är det bästa som hänt mig. Det var många blandade känslor. Igår plockade jag fram mitt anteckningsblock som jag skrev i under utbildningen och jag hade skrivit att jag inte gillade förändringar. What?! Jag som alltid har sökt nya infallsvinklar, ämnen att plugga och jag ville utvecklas… Tydligen inte. Det är häftigt hur mycket som kommer upp till ytan som man inte är medveten om.

Jag var kluven. Jag ville förändra mig och skapa mitt drömliv men jag var så rädd för att förlora människorna runt omkring mig. Om jag visade hela mig så kanske jag skulle förlora kärlek….. Idag känns de tankarna långt bort men då var de superverkliga och jag är säker på att fler tänker som jag gjorde. Alla känslor som dyker upp vill få sin röst hörd. Lyssna.

Häng med på världens resa tillsammans med mig!

Vill du ta dig an Self-Coaching Program med mig? 5 platser!

Self-Coaching Program med mig.

 

2 thoughts on “Har du jobbat med din personliga utveckling och vill ta det till nästa nivå med mig?

  1. Det finns i länken!! 1.429SEK PÅ FYRA MÅNADER (totals 5.716SEK)
   Ja!!Vad kul att du vill göra denna magiska resa med mig!!
   Jag är hedrad <3 Du kommer INTE att ångra dig!
   Jag lovar! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *