Nya insikter följs lätt av en känsla av tomhet. Det är helt normalt!

Det är magiskt med personlig utveckling. Det är verkligen det! Man har sina egna förväntningar på hur det ska se ut. Det är inte bara härligt med underbara insikter om sig själv. Det kan också vara att gräva långt ner i dyngan och att vara på den platsen är allt annat än roligt. Men det ger så mycket kraft i slutändan. Jag lovar! Jag har själv varit där.

När man får nya insikter om sig själv och om den personen man vill leva fullt ut som (inte den som man tror förväntas av en) följs det ofta av ett vakuum. Ett tomrum och man vet inte riktigt vad det kan bero på. Jag sitter och läser i “Fria Fåglar Flyger” och slås av de kloka orden.

“Efter nya insikter är det lätt att du upplever en smärtsam och frustrerande tomhet. Du har släppt något du trodde på. Du har släppt din hårt förvärvade personlighet och precis som Åsa går du och lägger dig besviken, förvirrad och ensam.”

I början när man går in i ny utvecklingsfas så slås man ofta av eufori och man hittar nya samband. Synkronicitet dyker upp lite här och var. Man slås av vilka möjligheter som ligger framför ens fötter! Sedan blir man förvirrad och tvivlar på sig själv och vägen man går på. Är detta verkligen det jag vill? Man börjar ifrågasätta allt. Livet blir en ännu större gåta än den tidigare var. Varför är det så? Jo, det skulle kunna liknas som att du är ett pussel. Du gillar inte längre motivet så du plockar isär alla bitarna, kastar ut dem alla i luften och vänder på bitarna när du pusslar om det. Ett nytt motiv uppenbarar sig. En ny och kraftfullare version av dig. Eftersom du inte vet hur motivet ser ut blir jobbet så mycket svårare. När du väl har pusslat klart så känner du ren lycka.

Tillåt dig att stanna kvar i ditt vakuum en stund. Det finns där när du har lämnat det gamla men inte riktigt vet hur ditt nya liv ska se ut. Behöver du strategier för att ta dig ur ditt vakuum? Kommentera med “Ja, tack” så skriver jag några tips till dig!

Det finns fortfarande tid att köpa Self-Coaching Program till ett fantastiskt pris. Jag lovar att du inte kommer att ångra dig! Det enda du kommer att ångra är att du inte gjorde det här tidigare. Berätta gärna när du har hängt på!

Känner du dig inte redo för att köra igång med det så rekommenderar jag dig att börja med att läsa Fria Fåglar Flyger. Just nu är det halva priset på den! Passa på!

Stor kram från mig till dig

Christine

9 thoughts on “Nya insikter följs lätt av en känsla av tomhet. Det är helt normalt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *