Är det dags att ta dig loss från problem och oro? Två gratis sessioner från Self-Coaching Program!

Vi är vanemänniskor. Verkligen. Du kanske inte håller med men så är det. Våra kroppar och hjärnor älskar att leva och stanna i det förutsägbara. Oavsett om det ger dig glädje eller inte så vet du vad som förväntas av dig och det räcker. Det kan låta galet men det är vetenskap. Du älskar att vara densamma som du var igår. Det känns tryggt. Även när du går runt och bär på problem och håller fast vid dem.

Något i dig skriker efter förändras. Något i ditt liv är bekvämt (eller inte superbekvämt men det är förutsägbart) och det är hög tid att blåsa liv i det!
Så jag frågar dig nu, vad håller dig tillbaka? Jag bjuder dig till två sessioner från Self-Coaching Program som du kan lyssna på i 72 timmar. Du får tillgång till ISOLERA-metoden som är ett superbra verktyg du kan ta till  för att vända problem till möjligheter. Let´s go for it! Klicka på bilden för att komma vidare! Skriv gärna några rader och berätta vad du tycker om den.

 

 

Vill du ha ännu mer efter de här sessionerna så har jag möjlighet att ge dig rabatt på programmet. Skriv några ord till mig så tar vi det vidare då.

Kram Christine

– Kreativitetscoach och konstnär

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *