Du är redan det du söker. Öka din inre medvetenhet.

Allt det du söker efter finns redan inom dig. Lita på det. När du beger dig ut för att finna svaren på dina frågor väntar du dig att svaren ska komma till dig utifrån. Då låter du något annat styra över hur ditt liv ska se ut.

Du behöver inte veta vart du är på väg. Du ska känna att det är rätt. Då kan du aldrig gå vilse. Det ska inte heller kännas som en kamp att ta dig dit. När du är redo kommer du fram. Processen pågår inom dig hela tiden även då du inte är medveten om dem. Du behöver inte kämpa för att bli ett år äldre. Det uppenbarar sig automatiskt.

Andlig utveckling kan man inte styra över. Den kommer när du är redo. Låt inte tiden få dig att tappa hoppet. Plötsligt kan en mening få dig att öppna upp ditt hjärta. En blick kan få dig att komma ihåg. Låt pusslet sakta men säkert bli helt utan att du måste veta hur motivet ser ut.

Du kan inte finna svaren genom att härma någon annan. Jag trodde länge att om jag gjorde likadant som någon annan jag såg upp till så skulle även jag komma till insikt. Problemet är att de inte var “jag” och kommer aldrig heller att bli det. Jag läser, lyssnar och tar in det som passar mig. Det som känns rätt för mig.

Det krävs en stark självkänsla för att möta skuggorna som bor inom dig. Känner du dig svag innan du möter din inre medvetenhet kan du vänta dig att du kommer att känna dig svagare innan du vänder det till din styrka. Tillåt dig att bryta ner för att bygga dig starkare. För att öka din medvetenhet och göra den större behöver du ge upp dina tankar som begränsar dig. De har vi alla. Möt dem med ett öppet sinne.

Gör inte upp en mental bild över hur du kommer att vara när du är klar. Ingen är någonsin klar. Det är så lätt att ge upp när det inte verkar gå åt rätt håll. Lita på mig, du är på rätt väg. Allt är precis som det ska. När du tappar tro på dig själv och du möter tvivel, fortsätt. Det är ur kaos som klarheten uppenbarar sig.

Jag har länge inte haft någon vilja att måla. Från att måla varje dag till att inte känna någon lust alls är läskig. Med livsspindelns hjälp har jag tillit att var sak har sin tid och plats. Lämna det som inte är lustfyllt för att göra plats för nya tankar att skapas inom mig.

Idag kom den tillbaka. Jag är tillbaka med full kraft. Det är skönt att få vila en stund i min essens innan jag kliver in i nya intentioner med mina drivkrafters hjälp. Jag är så nyfiken på vart detta ska sluta! Jag är säker på att detta är början på något stort….. To be continued….

 

 

Christine

-Kreativitetscoach

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *