Hur ser ditt perfekta drömliv ut? Är det du själv som är din största bromskloss till att nå dina drömmar?

Jag sitter och skapar till det sista temat i min mejlkurs “Väck din inre konstnär till liv” och nu handlar det om att skapa sitt kreativa drömliv. Magiskt och så kul! Vill du ta del av nästa runda? Jag tror att jag kommer att förändra en del men låter den processen vara osagd. Kommentera “Ja tack” i bloggen inte på Facebook så skickar jag info om det. Tänkte köra igång 5/5 men jag kanske ombestämmer mig. Vem vet! Det kommer att kosta en summa pengar. Ingen stor summa men för att få in energi och engagemang känner jag att det är superviktigt! Vill du bidra på annat sätt så välkomnar jag dina kreativa idéer.

Den pågår i 6 veckor med 6 olika tema som är:

TEMA1 Jag och kreativitet
TEMA2 Drömmar och lust
TEMA3 Passion och flow
TEMA4 Pengar och kreativitet
TEMA5 Kliv ut ur komfortzonen
TEMA6 Skapa kreativt drömliv

Alla verkar ställa sig samma fråga. Hur lever jag mitt bästa liv? Vi drar i vårt hår för att ta reda på den frågan. Vad drömmer jag om? Vad är mitt perfekta drömliv? Ett perfekt drömliv innebär inte att vi aldrig stöter på problem eller möter motgångar. De finns vid vår sida för att lära oss mer om oss själva. Välkomna dem och bjud in dem. Steg nummer ett är att ta reda på vad du drömmer om. Vad längtar du efter? Blunda och föreställ dig för en stund att det faktiskt är möjligt. Härlig känsla….

Du kan inte förvänta dig att komma närmre dina drömmar om du inte aktivt gör något åt det. Det räcker inte med att drömma och lita på att universum ska göra jobbet åt dig. Om du inte tror på det du drömmer om så kommer det inte att hända. Det blir kortslutning i hjärnan när den får dubbla budskap. Tro på din dröm och lita på att du kommer närmare den för varje dag som går. När vi tänker på hur ett perfekt liv ser ut fokuserar vi ofta på hur saker ser ut snarare än hur de får oss att känna. Det skapar en förvirring och vi förväxlar “att känna oss bra” med “att vara bra”. Det i sin tur skapar en prestationshets. Är det du själv som är din största bromskloss till att nå dina drömmar?

Läs mina 5 tecken på att du hindrar dig själv från att utvecklas på min hemsida.

 

Christine

-Kreativitetscoach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *