När själen talar, lyssnar jag. Nytt intentionsprojekt!

När jag fick möjligheten att vara pilot i Birgittas nya idé “Självcoachningsprogrammet” så hoppade jag på direkt! Jag kände att det var detta som skulle förändra hela mitt liv. Jag hade testat på mycket och sökt med ljus och lykta efter “det där” som skulle ge svaret på vad jag skulle göra med mitt liv. Småbarnsmamma, arbetslös och totalt ovetandes om mitt nästa steg klev jag in i detta. Den 31 januari 2014 fick jag inloggningsuppgifterna till programmet som skapades efter hand.

Jag har inte ångrat en sekund! När jag tänker på det så är det helt galet på vilken förändring jag har skapat på bara fyra år. Det är så lätt att glömma bort alla framgångar men låt mig berätta lite om detta. Även om det är svårt att förklara för någon vilken transformation man går genom i Self-Coaching Program så vill jag försöka. Det är det mest briljanta program som gjorts. Utan det hade jag inte varit där jag är idag kan jag lova.

– Jag har lärt känna mina rädslor och nu är de mina vägledare på ett nytt sätt. De skrämmer mig inte utan de hjälper mig att expandera min komfortzon.

– Jag har blivit medveten om mina värderingar och var de kommer ifrån. När jag är medveten kan jag förändra.

– Jag vet att jag är ansvarig över mitt liv och sitter i förarsitsen.

– Min intuition har en naturlig del i mitt liv.

– Jag tänker inte längre positivt, jag är positiv. Skillnaden är att jag ser möjligheter i svårigheter. Att vara positiv innebär inte att motgångar inte finns, utan att det jag har strategier för att för att låta dem lära mig nya saker.

– Jag vet kraften i frågor och att göra den förändring som känns lustfylld och kul. Det som följer känns inte lika jobbigt. Även när det känns tungt finns det ett nätverk av själar som lyfter mig upp.

Det jag har skapat efter SCP trodde jag inte var möjligt men det delar jag en annan gång…

Jag är nu en stolt SCP ambassadör och kommer att ha ett virtuellt möte den 6 maj och efter det öppnar jag upp för samtal i mitt vardagsrum. Det som krävs är att du har påbörjat programmet. Varmt välkommen!

Läs mer här.

Kram Christine

-Kreativitetscoach

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *