Skapa en plats där du kan plocka fram ditt kreativa barn.

Ett skapande liv kräver en lyx och den lyxen är tid.

Det är så lätt att tappa bort sig själv och göra allt det där som andra förväntar dig att göra. Förväntningar du har lagt på dig själv. Du ska fixa och dona så att alla andra mår bra. För då mår du också bra. Eller? (Det är tvärtom men jag kommer till det…). När alla andras behov är tillfredsställda och du kan fokusera på dig då orkar du inte mer, utan du hamnar på soffan där du slumrar till en stund…

Ja, jag vet hur det är att försöka få ihop alla aktiviteter med barnen. Jag vet vad det innebär att planera för att allt ska klaffa. Jag vet känslan av att slå knut på mig själv för att slippa be om hjälp. Be om hjälp! Det är ett råd jag skulle ge alla (inklusive mig själv, fortfarande). Det innebär inte att du är svag. Alla människor skulle behöva bli bättre på att be om hjälp. Du vet ju själv hur skönt det känns inombords att hjälpa någon. Eller hur?

När du mår bra och prioriterar dig själv, då mår din omgivning bättre.

När du tar dig tid för att vara kreativ och är i din egen bubbla skapar det en härlig energi i din kropp som din omgivning känner av. Det kan handla om en kvart att meditera, en promenad ensam i skogen, måla eller skriva. Vad det än är som du behöver, se till att få det begäret tillgodosett. Det är mycket viktigt och du kommer att märka stor skillnad i dina relationer.

Din kreatör som bor i dig är som ett barn och barn tycker om sina egna saker, sin egen tid. Skapa en plats där du kan plocka fram ditt kreativa barn. Gör plats och ge den tid. Du kommer att älska det!!

LevAnde kramar

Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *