Magin med att hitta en trygg plats att blotta min flummighet!

Jag känner mig lyckligt lottad. Jag har äntligen en plats där jag kan dela med mig av hela mig. Jag behöver inte tänka på något annat än att bara vara mig. Tillsammans med två av mina coachkollegor som också har sin Lifespider har vi skapat ett utrymme där vi delar med oss av framgång och bakslag. Det är fantastiskt vilken skillnad det kan göra. Det gör min spindel mer levande och våra diskussioner är grymt intressanta! Mer av detta!

När man klivit in i galaxen och påbörjar sin resa för att ta fram sin spindel så kan man inte gå tillbaka. Man vill inte gå tillbaka. Livet får en helt ny betydelse och man förstår sitt syfte på denna jord. Det är som att komma ut från dimman och plötsligt blir allt kristallklart. Att tillsammans med en spindelcoach ta fram sina 6 drivkrafter, 6 intentioner och 6 livsprojekt är en jäkligt spännande resa. Jag skulle gärna uppleva min igen.

När man har tagit fram spindeln så är det otroligt viktigt att underhålla den och göra den en del av livet. Låta den vara delaktig i vardagen och de val man gör. En trygg vetskap om att man är på rätt väg även när det känns skakigt.

Jag har en trygg plats att dela alla mina tokiga idéer och tankar. Jag är så tacksam att jag har attraherat till mig dessa två kraftfulla kvinnor. Som de flesta kvinnor ser de inte sin egen storhet. Därför vill jag uppmärksamma dem för dig!

Jag tror på att lyfta varandra. De kör båda sin förklaring av Lifespider på sina instagram och de använder sina egna spindlar som exempel. Det krävs mod att visa sin privata spindel för någon annan. Att dessutom dela den med världen…. Det är wow-känsla på den!!

@fridakabo

@mowhiti_jenny

 

LevAnde kramar

Christine

-Kreativitetscoach

One thought on “Magin med att hitta en trygg plats att blotta min flummighet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *