Min magiska upplevelse från trumhealing som jag fick idag.

I min Facebook-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” finns det massor med härliga människor som har sitt unika och kreativa uttryck. Idag fick jag möjligheten att prova på trumhealing och jag gick in i det med öppet sinne. Hade inte en aning om vad som väntade.

Jag la mig i hängmattan. Slöt mina ögon. Väntade. Plötsligt kände jag kroppen vibrera. Jag såg gula pilar skjuta från solar plexus. Sen uppenbarade sig gröna fjädrar och de rörde sig likt en solfjäder. Så vackert.

Efter en liten stund dök det upp ansikten och de flög förbi mig kors och tvärs. Jag lät dem bli sedda och därefter blev det rött. Färgen röd kom till mig och jag såg ett fält av vallmo. Vilken vacker blomma. Jag behövde säkert fylla på mitt rotchakra. Färgen röd ville inte lämna mig och gjorde inte heller plats för något annat. När jag öppnade mina ögon för att se vad klockan var så var den 12.12. Magiskt. Slöt ögonen igen och en härlig känsla av välbefinnande infann sig.

Efteråt när jag berättat om min upplevelse för Jenny så skrev hon till mig att hon bad till alla sina guider, arbetare m.fl att göra en extra stark healing på mig för att jag ger så otroligt mycket av mig själv till andra. Det var stark energi i min magregion och då trummade hon som bara den. Vilken underbar kvinna!!

Vill du veta mer om Jenny och ta del av hennes fantastiska erbjudande på trumhealing?

Kika in på hennes gilla-sida. Hela juli kör hon 100 kronor för en session. Galet billigt!!

 

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *