Tänk om det inte är möjligt att misslyckas med något.

Misslyckas. Kan man egentligen misslyckas? Man kan känna sig misslyckad och den känslan är obehaglig och jobbig. Det är en känsla när man känner sig totalt värdelös och inte värdefull för någon. En känsla av att göra någon besviken. Denna någon är ofta du själv. Det är du som har makten att känna dig lyckad eller misslyckad. Du har ansvar över ditt liv.

Kan man egentligen misslyckas? Det är bara ett sätt att hitta ett nytt mål. Eller hur? Kanske är det så att det målet du satte inte längre är lika betydelsefullt för dig….

För mig har det så länge jag kan minnas varit viktigt att hålla det jag lovar och stå för det jag säger. Den läxan fick jag lära mig den hårda vägen under en mycket känslig tid i mitt liv. Jag har blivit mycket bättre på att säga nej och inte lova sånt som jag varken kan eller vill hålla. Mina behov är lika viktiga som alla andras precis som dina är. Varför ska jag slå knut på mig själv för att behaga alla andra? Det har jag slutat med. Jag mår inte bra av det….

 

Tänk på ett tillfälle när du misslyckades med att nå ett av dina mål. 

 Tänk på ett tillfälle när du ändrat dig gällande ett mål. Du bestämde att det inte passade dig.

 Tänk på ett tillfälle när du nådde ditt mål och verkligen lyckades!

 Tänk på ett tillfälle när du nådde ditt mål men det skedde mycket senare än du trodde.

 

Anledningen till att jag vill att du ska fundera över detta är att universum är i ständig förändring precis som du! När du når ditt mål vill du ha mer för att ju närmre du kommer ditt inre syfte eller din själs längtan desto mer möjligheter kommer att korsa din väg. Du behöver vara öppen för att de inte ser ut så som du har föreställt dig.

Du kommer alltid att söka efter mer! Du kommer att gå från klarhet till klarhet. Frågan som är viktig att ställa dig är varför. Varför vill jag nå detta målet? Varför vill jag ha detta? Varför? Varför? Varför?

Gör en lista på allt du vill ha i ditt liv. Jag menar allt!! Det kan vara allt från att bli miljonär till att gå på teater. Håll inte tillbaka utan skriv ner allt!! Välj sedan ut 3-5 av av dessa och fråga dig varför du vill ha det. Ju fler gånger du frågar dig det desto längre in till kärnan kommer du. Att bli miljonär kan handla om att känna dig trygg. Att gå på teater kan handla om att klä upp dig och känna dig vacker. Inga känslor är fel. De får finnas. Allt får finnas.

 

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *