Veckans gästbloggare om sin passion för naturen och den healande kraften från trumman.

Kreativitet har många ansikten och betyder olika för oss alla. Jag vill bjuda in kreativa varelser att dela sina innersta tankar om det här ämnet som ligger mig så varmt om hjärtat genom att gästblogga hos mig. Alla gör det på sitt sätt och sätter sitt unika avtryck. Dela gärna inlägget så att vi sprider kreativa tankar till så många det bara går!

____________________________________________________________________________

Hej, jag heter Jenny Klein och har fått äran av Christine att skriva ett blogginlägg om kreativitet! Min kreativitet började o samband med att jag fick tvillingar 2006. Jag satte mig in i mycket om vad maten innehöll, vad gluten och socker gör med oss. Vad hygienartiklar till barn och kläder m.m innehöll.
När det var dags för barnens första smaker ville jag göra eget. Vi var vegetarianer och det kritiserades på BVC, ändå höll de viktkurvan enligt dem.

Jag och barnens pappa gick över mycket till levande föda. Började pressa egna juicer för speciellt utrensning och stödjande av organ. För att konservera grönsaker och ta tillvara de nyttiga som uppstår mjölksyrade vi grönsaker.
2009 läste jag till örtterapeut och fick där lära mig olika huskurer för hosta, läkning m.m. Hemma utökades sortimentet med tvålar, salvor, örtbad och téer. ?

Trumman som också står mig väldigt kärt kom till mig för drygt 1 år sen. Den började med att röra runt ordentligt i mina känslor. Så mycket undertryckta som jag inte tänkt på. Den fick mig att komma i kontakt med hjärtat, drömma drömmar som jag fick tyda, sorg och mycket mera. En trumma kan med rätt ägare göra magiska saker ihop. Söka efter örter som man behöver, ge healing för där du behöver just nu och hjälpa dig manifestera. Detta är bara en bråkdel av vad man kan. När jag kände att jag var mogen att ta emot människor har jag börjat med att ge healing med trumma. Det ger otroliga resultat. I detta stressade samhälle där vi lever med snabbmat, arbete, skola, familjeliv glömmer vi ibland bort oss själv. Därför har jag infört trummeditation där vi samlas 1 gång i månaden för att bara koppla av. Lyssna till ljudet av trumman. Jag har kurser i mjölksyrning på 2 olika sätt- båda är utan salt.
På distans utför jag trumhealing där du kan befinna dig var som i Sverige eller utomlands men ändå känna energierna. Trots utan du får höra ljudet av trumman.

Har du frågor och vill se mer av mig?
Gå in på www.facebook.com/nordenstjarna
Eller Insta @nordenstjarna

Tack Christine ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *