“23 dagar av tacksamhet med en twist” är över för denna gången.

Igår var det sista dagen i min tacksamhetsövning där vi vände blicken inåt istället för att vara tacksam för alla yttre intryck vi möts av varje dag. Jag är så galet tacksam över att alla dessa kvinnor skapade förändringar i sitt liv och de fick mer kärlek och tro på sig själv. Allt detta på bara 23 dagar.

För mig är det otroligt viktigt att man ska känna sig trygg i gruppen för att skriva fritt från hjärtat. Alla känslor är välkomna. Verkligen alla känslor. Det är så lätt att trycka undan dem som man lärt sig vara fula eller tramsiga. Det spelar ingen roll om någon annan tycker att det är tramsigt. Den personen är inte du. Den personen har inte haft samma upplevelser som du.

När man känner mer kärlek till sig själv och kan sätta gränser så öppnar det upp för förståelse till andra människor. När vi förstår varandra bättre skapas en bättre värld, eller hur?

Jag frågade de magiska kvinnorna i gruppen vad de tar med sig från de här 23 dagarna och här kommer några svar:

“Vad snabbt dessa 23 dagar gick. Jag är så tacksam för att jag hittade hit och för allt detta gett mig. Att inse att du alltid har ett val att tänka positivt istället för att låta det negativa ta plats. Jag är så mkt mer tacksam över mig själv nu än tidigare. Jag är bra som jag är här och nu och jag behöver inte bevisa det för någon för att känna tacksamheten inom mig själv räcker gott o väl! Tack igen Christine” ??? – Anu 

 

“Jaa,, wow vicken härlig resa!!!
Vicken härlig energi och det är så svårt att klä i ord,,, när jag delat och läst andras delningar och den växtkraft som skett inuti,,,
Jag har fått så mycke kärlek i hjärtat♥️
Att hitta ett sätt där man kan fylla sej själv med kärlek som man kan dela med sej.
När man rusar runt å försöker vara tillags och hjälpa andra få sina behov tillfredsställda blir man ju bara trött och ledsen ,,, tagen för givet och många gånger utnyttjad.
Jag kan ta plats,,, Jag kan säja ifrån,,,, Jag kan även va ett stöd,,,, och jag är så glad ?♥️
JätteTack Christine Lehtinen och JätteTack alla för allt utbyte♥️
Kramar till er alla”?♥️?- Cathrine

 

“Idag är jag så tacksam för att jag valde att gå med i den här gruppen! Tack Christine Lehtinen och alla andra i den här gruppen ?Jag har fått så mycket stöttning och omtanke?
Har verkligen lärt mig mycket om mig själv och utmanat mig själv att ta plats, något som jag sällan gör men något som jag vågat göra både här och det har spillt över en del IRL i mitt vanliga liv. Jag har skrivit i denna grupp nästan varje dag ( skulle nog inte hänt för 23 dar sen) Jag har även läst och fått ta del av flera andras tacksamheter och blivit så glad och fått sån energi?
Denna övning har fått mig att inse att trots jobbiga dagar finns det mycket i mitt liv att vara tacksam för. Jag känner mig värdefull och stolt över mig själv. Klappar mig själv på axeln och kommer att fortsätta med den här övningen i minst 23 dagar till☺️
All kärlek till er”?- Therese 

 

Vill du vara med nästa runda? 

Jag har inte ännu satt en ny datum men blir det lika stort intresse så är det meningen att skapas nu.

Kommentera i bloggen eller skriv några rader till mig: levandefrukost@gmail.com

Stor sommarkram från mig till dig!!

Christine

 

2 thoughts on ““23 dagar av tacksamhet med en twist” är över för denna gången.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *