Häng med på en ny runda av 23 dagar av tacksamhet med en twist!

Talet 9 kommer till mig och söker min uppmärksamhet. 9 är månens tal, talet för fulländning – det samlar alla kreativa krafter till en helhet och anses dessutom vara lyckobringande. Något ska skapas. 531 medlemmar i min FB-grupp. 5+3+1=9 Hmm, intressant…. Idag är det den 18 augusti, 1+8=9. Det är dags att blåsa liv i min tacksamhetsövning som jag körde i juni.

Jag möter så många människor med så mycket negativa tankar om sig själv. Som varje dag trycker ner sig själv och förminskar sig. Tänk när vi alla älskar oss själva på samma sätt som vi älskar våra barn, vår partner eller vårt husdjur. Även när ditt barn, partner eller ditt husdjur gör ett ”misstag” så älskar du denna varelse lika mycket. Varför gör du inte detsamma med dig själv?

 

23 dagar av tacksamhet med en twist!

Hur går det till?

Varje dag ska du skriva ner tre saker du är tacksam för OM  DIG SJÄLV på tre olika sätt. Jag kommer att berätta mer om detta.

Du kommer att få ett ”worksheet” där du skriver ner vad du är tacksam för dag för dag.

Låt oss vända  blicken inåt.

Varför?

Min egen erfarenhet av att vara kvinna och klienter jag har haft har fått mig att inse att vi behöver bli bättre på att ge oss själva kärlek och omsorg.
Det kanske låter självklart men hur skulle det vara om det var lika självklart att älska dig själv som du älskar ditt barn, din partner eller din hund?
Hur skulle det förändra ditt liv?

Var kommer detta att äga rum?

Jag skapar en sluten Facebook-grupp där jag varje dag sätter intentionen för dagen med text, film eller ljud. Kanske allt på samma gång! Det är även en plats där vi delar med oss av oss själva och peppar varandra. När de här 23 dagarna är över så stänger jag gruppen. Det som delas i gruppen stannar i gruppen. Det ska vara tryggt för alla.

Det kommer inte att vara tidskrävande. Jag lovar! Däremot tycker jag att det är viktigt att varje dag ägna några minuter med medvetna tankar om sig själv.

Vi kör igång den 9 september med en symbolisk summa på 123 kronor för att blåsa in energi.

Låter detta intressant? Kommentera med ett ”YeY” (i bloggen inte på sociala medier)så mejlar jag dig mer info!

När de 23 dagarna är till ända så väntar en gåva från mig till alla deltagare och ett generöst erbjudande om att jobba vidare med mig.

Kram Christine

 

10 thoughts on “Häng med på en ny runda av 23 dagar av tacksamhet med en twist!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *