Jag skulle vilja vara en person som……

I morse delade jag en lite hälsning på min gilla-sida. Där jag berättade att jag börjar min dag med att dansa runt till  hög musik på morgonen. Det gör mig både pigg och glad. När jag sen körde till jobbet så slogs jag av tanken att jag vill vara en person som mjukstartar dagen med meditation och lite yogaövningar för att sätta intentionen för dagen.

Samtidigt så funkar mitt sätt och jag är en glad människa. Jag har en bild av hur en person som inleder sin dag på det sättet är och det lockar mig. Vad kan jag då göra för att närma mig det på mitt sätt? Jo, jag kan meditera när jag kommer hem från jobbet när huset är tyst. Jag kan avsluta dagen med yogaövningar för att komma till ro för kvällen. Jag kan säkert göra en massa annat som jag inte kommer på just nu….

Avsluta meningarna på egen hand och kommentera gärna med dina svar i kommentarerna.

Jag är en person som…….

Jag vill vara en person som……

Vad kan jag göra för att närma mig detta?

 

Jag skulle dessutom bli så glad om du tittar och kommenterar på mina små filmsnuttar på  min gilla-sida!

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *