30 skrividéer för att öka självkärlek till mig själv. #DAG13

Det är kraftfullt att skriva ner sina tankar.

Det är kraftfullt att säga dem högt för sig själv.

Det är kraftfullt att säga dem högt till någon annan.

 

13. Lever du ditt liv med integritet?

Lever du det liv som känns rätt för dig? Att leva ett autentiskt liv och ge av sitt inre till andra för att skapa ringar på vattnet för en finare värld. Skriv ner vilka goda gärningar du har gjort som har haft stor betydelse för andra. Det kan också vara att du inte förstår storheten i den lilla detalj du har bidragit med. Tänk vilka avtryck du skapar i andra människors liv. Hur känns det?

Kram Christine

 

2 thoughts on “30 skrividéer för att öka självkärlek till mig själv. #DAG13

 1. Jag har påbörjat en utbildning för att bli andlig healer. På måndagar har vi drop-in healing och där kan kan vara med och ge healing. Det känns som om jag hittat hem och allt känns så rätt. Att ge healing ger även mig energi och en massa glädje att kunna vara till hjälp.
  Numera känns mitt inre lugnt och jag har tålamod att invänta det som kommer.
  Jag älskar mitt liv och jag älskar att ge kärlek till andra, får så mycket tillbaka <3

  Du gör en fantastiskt jobb och inspirerar så mycket. Tack för att du finns härliga Christine <3
  Kärlek och änglakramar till dig <3

  1. Så härligt att du har hittat hem och att du älskar ditt liv! Det är så roligt att läsa. Stor kram till dig från mig! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *