30 skrividéer för att öka självkärlek till mig själv. #DAG28

Det är kraftfullt att skriva ner sina tankar.

Det är kraftfullt att säga dem högt för sig själv.

Det är kraftfullt att säga dem högt till någon annan.

 

28. Vad gör du för att lyfta dig själv när du mår dåligt?

 

Ibland är livet inte på topp. Livet kan till och med kännas meningslöst. Då behöver vi verktyg för att lyfta oss själva. När jag gick kursen “Självcochningsprogrammet” så skrev jag ner mina sinnesstämningsförbättrare. Sjukt långt ord men det innebär de saker som får dig på bra humör när du känner dig låg. Även när du är ledsen och arg kan du ta till dig en av de här sakerna för du vet att du kommer att må bättre. Tre av mina är….

 

  • Dansa runt i köket till hög musik.
  • Gråta, gråta och gråta. Känns så bra efteråt!
  • Skriva av mig. Få ner känslorna på papper. Lyfta upp dem i ljuset.

 

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *