30 skrividéer för att öka självkärlek till mig själv. #DAG29

Det är kraftfullt att skriva ner sina tankar.

Det är kraftfullt att säga dem högt för sig själv.

Det är kraftfullt att säga dem högt till någon annan.

 

29. Vad drömmer du om som du inte tycker att du förtjänar?

 

Du kan drömma om vad som helst men så länge du inte själv tycker att du gör det så kan den heller inte slå in. Drömmen bromsas in rejält och möts av motstånd från dig själv. Jag kan tala om för dig att du förtjänar alla dina drömmar att slå in. Det spelar ingen roll ifall du gjort misstag eller sagt något dumt till någon. Du förtjänar kärlek enbart genom att vara du. Imorgon är sista frågan och den kommer att vara stor…… Jag längtar!!

 

Längtar du efter att känna äkta kärlek till dig själv och dela dina känslor med andra kvinnor? Då bjuder jag in dig att delta i “23 dagar av tacksamhet med en twist”. Det kommer att bli ett magiskt avslut på 2018 och du kliver in i 2019 med ny glädje till livet. Häng med!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *