7 Tecken på att Universum försöker säga dig något.

Som intuitiva varelser är en av de roligaste delarna av livet att veta hur man identifierar och intuitivt kan urskilja när universum skickar oss ett tecken eller budskap.

Här är 7 tecken att Universum försöker berätta något för dig

1. Déjà vu upplevelser.

Får du ibland känslan av att du redan har upplevt händelser i ditt liv? Kan ett främmande rum helt plötsligt kännas bekant och tryggt? Det kan kännas som en film du har sett och glömt bort. Ordet “déjà vu” från franskan betyder “redan sett” och det antas att det är det ögonblick i nuet där ditt högre själv kommer ihåg.

2. Du ser nummersekvenser som 111 eller 11:11

De kallas ibland “ängel” -nummer. De är ett vackert sätt för våra guider och skyddsänglar att kommunicera att vi är på rätt väg.

3. Du har återkommande drömmar.

Drömmar är våra nattliga guruer. Verkligen! De hjälper oss med vårt undermedvetna och är en kontakt med navigera vårt liv och känna in vår potential.  

Inte alla drömmar talar om vilka steg du behöver ta för att komma vidare. Drömmar är också kroppens sätt att ta hand om händelser som redan har hänt, men om du har en dröm som fortsätter att komma till dig på nätterna så rekommenderar jag att du tar reda på vad den drömmen vill säga dig.

4. Du bara vet.

Ibland bara känner du  om det är ett “ja” eller “nej”. Det är din magkänsla eller intuition. Det kan kännas helt ologiskt, det kan inte verka tillföra nån mening alls men du vet att universum har ett budskap till dig. Agera.

Lita på processen.

5. Hinder uppenbarar sig.

Texter vill inte skickas, mejl studsar tillbaka, samtal kan inte kopplas eller avbryts och du inser att universum vill något annat. Allt händer när det är meningen att hända. Ibland är det de saker som känns jobbiga och tunga och som dessutom försenar våra framsteg som är en välsignelse i förklädnad.

6. Resurser uppenbarar sig.

Du beslutar dig för att genomföra något men vet inte hur. Helt plötsligt uppenbarar sig en person som kan hjälpa dig på din resa, pengar kommer till dig från oväntat håll.  Du klickar på en Facebook-länk som tar dig till precis det som du behöver eller så kan du spontant manifestera pengarna till den kurs som du alltid har velat börja på.

7. Böcker, kristaller eller symboler kommer till dig och följer dig.

Ibland kan en bok bokstavligen falla ner från hyllan i en bokhandel eller kanske du hittar ett kristallhänge på marken. Vad det än är som håller på att plantera sig i din medvetenhet så behöver du lägga märke till det. De innehåller kraftfulla ledtrådar till nästa steg i expansionen av ditt medvetande. Följ alltid den vita kaninen. 🙂

KRAM Christine

Häng med på “23 dagar av tacksamhet med en TWIST”. Vi börjar på torsdag! Jag längtar! Det är magiskt vad man kan förändra på bara 23 dagar!


4 thoughts on “7 Tecken på att Universum försöker säga dig något.

 1. Hej,

  Lustigt för detta är precis vad som hänt mig de senaste veckorna. Universum pekar med hela handen på en specifik ort där jag kommer göra något som har med min andliga utveckling att göra. Blir full i skratt ibland faktiskt när det är så tydligt. Dock vet jag inte vad eller hur det kommer ske, bara vart någonstans.
  Tänker att det visar sig när tiden är inne? 😎

  Varma hälsningar
  H

  1. Vilken härlig reflektion! Släpp taget om hur för det svaret kommer aldrig att komma. Fokusera på VAD du kan göra för att manifestera dina drömmar. Berätta gärna mera i din resas gång!! Jag är så nyfiken!! Kram

 2. Hej! Tack för input. Fick nu bekräftelse.
  Har ibland inte fått iväg meddelande utan krångel helt plötsligt.
  Har haft funderingar på om detta.
  Om det inte är meningen?
  Ang detta med dejavu och sanndrömmar.
  Hade det som liten. Men aldrig som vuxen.
  Tänkt över detta med magkänsla.
  Hade även det som liten väldigt utvecklad. Men som vuxen är det som bortblåst.
  Har jobbat för att få tillbaka den.
  Men känner bara en förvirring och blir bara osäkrare.
  Är det så att även de så ska allt ha sin tid?
  Tack på förhand 🙂

  1. Jag tror att många stänger ner sig när vi växer upp. Skulle du vara öppen för att kicka igång din kreativitet igen?
   Vad kan du göra för att börja? KRAM

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *