30 dagar med attraktionslagen. #DAG6

Du blir det du tänker.

Dina tankar skapar din verklighet.

Stannar du upp varje dag och reflekterar över ditt liv?

Ingenting i din omgivning behöver förändras för att du ska komma i kontakt med ditt välbefinnande. Ingenting.

Tänk dig att du sätter dig i bilen. Du vet vart slutdestinationen är. Du tvivlar inte en sekund att du inte kommer att anlända. Du accepterar att du inte kommer att komma dit på ett ögonblick. Du vet. Du vet att det kommer att kräva många timmar eller dagar för att nå dit. Du gör det ändå.

Även om du är ivrig att komma fram och tappar tålamodet så vet du ändå att du kommer fram. Har jag rätt när jag säger att du inte skulle vända om halvvägs tillbaka till startpunkten för att du tröttnat på resan?

Du accepterar avståndet till platsen du vill nå och gör vad du behöver för att komma dit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *