30 dagar med attraktionslagen. #DAG5

Du blir det du tänker.

Dina tankar skapar din verklighet.

Stannar du upp varje dag och reflekterar över ditt liv?

Allt som finns i ditt liv just nu har du dragit till dig. Även om det känns orättvist och jobbigt. Kanske du inte gillar mina ord men det är sanningen.

Du tänker: Nej, jag har inte dragit till mig mitt ryggskott. Jag har inte dragit till mig denna otroligt dryga personen till mitt liv. Jo, det har du. Det är en av de svåraste sanningarna att ta till sig.

När du accepterar kan du också börja att förändra det. Du kan välja att här och nu tro att allt är en tillfällighet och att saker händer dig eller tro att dina upplevelser ligger i dina händer. Du har möjlighet att välja hur du reagerar på alla dina upplevelser i denna värld. Du skapar din verklighet. Magiskt!

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *