Dagens budskap.

Det du behöver höra kommer till dig. Det vet både du och jag.

Vilket kort talar till dig? Vilket budskap behöver du idag? Stanna upp för en stund och välj ett kort. Därefter skrollar du ner och läser ditt budskap.

  1. Grace. Du kan vara din värsta kritiker. Verkligen. Att trycka ner dig själv separerar dig från att vara den magiska människa som du faktiskt är. Du har en fantastisk gåva att dela med världen. Kom ihåg det. Du behöver acceptera dig själv och erkänna att du är värdig. Se dig själv med dina käraste ögon. De accepterar och älskar dig med alla fel och misstag. Du bär gnistan av magi inom dig

2. Creativity. Kreativitet är inte bara nåt som är härligt i ditt liv. Det är ditt sätt att göra ringar på vattnet. Samtidigt är det en drivkraft för att skapa en bättre värld och du bidrar till detta. Läk ditt inre kreativa barn att skapa. Skapa en värld som är nyfiken.

3. Responsilibility. Det är så lätt att lägga allt ansvar på andra människor. Ta ett steg tillbaka. Ta tillbaka din kraft. Du har den. Släpp taget om det som inte längre ger dig energi och kraft. Gör plats för att expandera.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *