Jag expanderar i det okända.

.

Mitt inre håller på att skapa en kreativ explosion.

Tänk att jag kan känna mig så fri samtidigt som jag hålls tillbaka.

Jag vet att jag hålls tillbaka. Av mig själv. Rädsla.

Vad är möjligt när alla repen brister och jag är lös. Fri.

Varje dag når jag nya höjder möter många djup.

Drar mig uppåt.

Sjunker neråt.

Jag expanderar i det okända.

Jag ser nya världar skapas inom mig.

Dit kan jag gå för att hämta kraft att skapa.

Mitt inre är en kreativ explosion.

Jag dansar med det osynliga.

Tillåter mörker att möta ljus.

Balans är inte längre något jag behöver.

Jag omfamnar alla mina sidor.

Kärlek.

Jag är.

Namaste C

8 thoughts on “Jag expanderar i det okända.

    1. Balans kommer. Men jag har slutat att anpassa mig för att skapa balans. Jag vill utforska ytterligheterna. Jag gillar det. Jag vill inte hålla tillbaka en sida för att det skapar obalans. Jag älskar ytterligheterna. Tack för din fina kommentar <3

  1. Jag tycker så mycket om att läsa det du skriver, och hur du skriver. Stor igenkänning, både i ämnesval som i ditt sätt att skriva. Känns “hemma”, kanske för att jag också skriver så som jag uppfattar dina texter, med mycket “ljud” i fokus på ngt vis. Jag hör rytmen när jag läser, mycket taktilt på ngt vis. Tycker om!

    1. Tack från tårna! Jag tycker så mycket om att läsa och att lyssna på din röst. Håller med dig om känslan av “hemma”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *