Dagens budskap.

Vilket kort talar till dig? Vilket budskap behöver du idag? Stanna upp för en stund och välj ett kort. Därefter skrollar du ner och läser ditt budskap.

CREATIVITY

Kreativitet är inte bara nåt som är härligt i ditt liv. Det är ditt sätt att göra ringar på vattnet. Samtidigt är det en drivkraft för att skapa en bättre värld och du bidrar till detta. Läk ditt inre kreativa barn att skapa. Skapa en värld som är nyfiken.

RESPONSIBILITY

Det är så lätt att lägga allt ansvar på andra människor. Ta ett steg tillbaka. Ta tillbaka din kraft. Du har den. Släpp taget om det som inte längre ger dig energi och kraft. Gör plats för att expandera.

TRUTH

Samhället är hövligt och trevligt men det innebär också att så många människor inte uttrycker sin unika röst. Istället för att säga sin sanning så håller man tillbaka för att inte skapa konflikt. Det är dags att du utforskar din sanning och uttrycker den för världen. Hur konstig eller främmande den känns i början så behöver världen att du står stark i den.

KRAM Christine

2 thoughts on “Dagens budskap.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *