Självomsorg #introspektion

Att ta hand om sig själv är något som jag tycker är otroligt viktigt. Viktigt. Gör jag inte det kan jag inte vara där för andra. Tar jag inte hand om mig själv så förvandlas jag till en person jag inte tycker om.

Har jag alltid prioriterat detta? Absolut inte. Så många år slog jag knut på mig själv för att vara där för alla andra. Jag är en person som älskar att hänga med olika personligheter. Alla de här härliga personerna passade inte ihop. Den ena tyckte inte om det med den andra osv. Det ledde till att jag försökte pussla, skapa broar, undvek drama och konflikter, stod inte upp för delar av min personlighet för andra utav rädsla för att bli bortvald. Jag blev det en gång i tonåren och jag var så rädd för att uppleva den känslan igen. Den önskar jag inte till någon. Att ena dagen vara en i gänget och nästa dag utfryst.

Det jag gör för att ta hand om mig själv beror på vad jag behöver just nu i denna stund. Ofta behöver jag tid för mig själv i tystnad. Jag behöver tystnad mer och mer i mitt liv. Läs mina 40 idéer till mera plats för självkärlek i ditt liv i ett tidigare inlägg.

Tycker du om det jag skriver så är du varmt välkommen att dela mitt budskap i sociala medier. Det gör du enkelt här nedanför. Tack på förhand.

KRAM Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *