Vad jag älskar med mitt liv. #introspektion

Jag missade visst att skriva dagens #introspektion igår och det finns ju alltid en mening med allt, eller hur? För just detta är något jag älskar med mitt liv! Det blir alltid som det ska.Om jag missar eller glömmer är inte hela världen. Jag är värdefull ändå. Jag har fel och brister som alla andra fast jag ser på dem som att de har ett budskap till mig. Jag håller mig inte fast i en negativ tanke utan vänder den till min egen fördel.

 • Jag älskar att mina barn som är 19, 17 och 14 år känner att de kan prata om allt med mig. Jag lyssnar utan att döma och jag delar med mig av mitt perspektiv. Igår kväll satt vi uppe till halv tolv och snackade om allt mellan himmel och jord. Synd att det inte var en ledig dag idag för jag känner mig allt lite trött idag.
 • Jag älskar att jag har en man som är min bästa vän, älskare, kompletterar mig, utmanar mig, har samma humor som mig och är en magisk person helt enkelt. Vi bråkar sällan och när vi gör det så handlar det om petitesser och då pratar vi inte med varandra tills vi inte står ut längre. Jag älskar närheten från honom. Hålla handen i soffan, på promenaden, en lätt smekning när vi går förbi varandra.
 • Jag älskar att jag äntligen är mig själv utan rädsla för att bli bortvald och att många verkar gilla den jag är. Något jag för nåt år sen trodde var omöjligt. Det är ju alltid ett plus i kanten.
 • Jag älskar att jag ger mig själv tid och möjlighet att vara kreativ på olika sätt varje dag. Kreativitet har många ansikten och uttryck och jag tycker det är kul att visa upp min. Sen om alla inte gillar det jag gör spelar inte längre någon roll.
 • Jag älskar min ärlighet. I förra veckan var jag på kurs med jobbet. Tillfället innan hade jag totalt glömt bort och när läraren frågade varför jag inte var där så sa jag som det var. En av kursdeltagarna vände sig om och sa “Det var ärligt sagt av dig”. Jag tänker; “Varför ljuga”? Det känns bättre att vara ärlig.

Vad älskar du med ditt liv? Kommentera gärna.

Gillar du det jag skriver? Dela gärna inlägget.

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Har du ett budskap du vill nå ut med? Gästblogga hos mig.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering? Kommentera i bloggen med “YES” så berättar jag mer.

Kram Christine

8 thoughts on “Vad jag älskar med mitt liv. #introspektion

 1. Så fint att få ta del av allt det vackra och värdefulla i ditt liv. Jag vill bli bättre på att summera min dag och vara tacksam för den – börjar öva på det nu med inspiration från dig.

 2. Vilken härlig inställning: oj hoppsan, det blev tokigt!
  Och sen inte så mycket mer än så.
  Jag har också lärt mig att landa där, i ett konstaterande, och sen “upp på hästen igen”. Snacka om att göra livet lättare!

 3. Du är ju en så spännande person. Jag känner igen mig i mycket av ovanstående. Just nu älskar jag att min kreativitet och mitt skapande får så mycket plats i mitt liv. Jag älskar att min familj är ett kärleksfullt team som hjälps åt och peppar varandra i stort och smått.

 4. Jag håller med dig om allt du skriver.
  Livet är verkligen utmaning men allt löser sig till slut.
  Det fick jag idag en överraskning och ett otroligt svar på en lösning som gjorde mig lycklig ???bland tar det många år att få svar på när något jobbigt händer
  men svaret kommer o då förstår man helt plötsligt.

 5. Allt blir bra till slut och är det inte bra så är det inte slut. Det citatet flög upp mitt huvud när jag läser ditt fina inlägg, så inspirerande. Jag är också ärlig och säger som saker är men nuförtiden har jag insett att jag kan välja att inte säga något heller. Jag har ingen upplysningsplikt om hur jag tänker och känner. Jag väljer att dela om jag veta att det kan hela mer den andre också. Jag gästbloggar gärna om du vill, och jag vill jättegärna att du gästbloggar hos mig.

  1. Tack för din fina kommentar🙏🏻 Vad kul att du vill gästblogga och jag gör gärna det också. Skoj!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *