Du är källan till alla dina känslor.

En känsla är aldrig beständig. Den kan alltid omvandlas till något annat. När du än vill förändra den så kan du det. Ordet “emotion” kommer från ordet motion som innebär rörelse. Allt du behöver för att förändra en känsla som du inte längre vill ha finns redan inom dig. Ta ett djupt andetag. Vi tar det en gång till. Allt du behöver för att förändra en känsla som du inte längre vill ha finns redan inom dig. Du är redan det som du så krampaktigt söker efter. Allting finns inom dig. Sluta försök hitta svaret utanför dig själv. Våga gå in i ditt inre för att väcka liv i alla nycklar.

Varför gör vi inte det då?

Vi har en märklig förmåga att behöva en anledning för att tillåta oss att må bra och känna glädje över livet. Vi har så mycket lättare för att må dåligt om vi inte kommer på något som får oss att må bra. Det kan låta absurt men så funkar vi. Därför är det också svårt att ta sig ur en negativ spiral.

Tänk om du just här och nu bestämmer dig för att känna glädje enbart över att du lever. Du behöver inte vänta på att något ska hända. Du kan känna kärlek till dig själv och ditt liv redan nu.

För att ändra en känsla behöver du agera på ett nytt sätt. Att göra samma sak och förvänta sig ett nytt resultat fungerar ju inte. Nya handlingar föder nya känslor.

Vilken känsla har du som du inte längre vill hålla fast vid?

Vill du veta vilken känsla jag vill släppa taget om och hur jag väljer att göra det?

Vill du boka in ett kreativt samtal för att det äntligen är dags att göra din kreativitet till en större del av ditt liv? Läs mer om det här.

KRAM Christine

Gillar du det jag skriver? Kommentera och berätta för mig. Dela gärna bloggen på sociala medier.

Är du nyfiken på Kreativ visualisering”? Det är en kurs som jag skapat och jag har delat med mig av de 3 första övningarna i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”. Läs mer om den här. 

Vill du ha mina kärleksfulla nyhetsbrev där jag delar allt mellan himmel och jord? Om en stund berättar jag om vilken känsla jag vill göra mig av med och hur jag ska göra.

Vill du anlita mig som kreativitetscoach, soulcoach eller vad du än vill kalla mig; hör av dig. Tveka inte! Kommentera i bloggen eller mejla på levandefruost@gmail.com

Kliv in i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv” för att ta del av tre gratisdagar av “Kreativ visualisering”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *