Gör plats för lek och var din egen lyckohjälte!

Vad skulle skillnaden bli i ditt liv när du tar dig tid att leka och utforska världen med ett barns ögon? Alltför ofta blir vi uppslukade av vårt “vuxenansvar” att vi glömmer bort att lägga tid för kreativitet. Forskning visar att lek är en viktig del av livet för alla, inte bara barnen.

Den största orsaken till att vi kör fast är att vi har lärt oss att följa ett spår när vi tänker. Tänk vilken explosion av kreativitet när vi lär oss att associera för att locka fram nya tankar. Vi kan inte påverka saker och ting som händer i våra liv men vi kan däremot påverka hur vi väljer att hantera det.

Ge dig själv tid för lek! Låt din blick titta på världen med nyfikenhet och lust! Ta dig tillbaka till den tiden när du gjorde saker för att de var roliga och inte för att de var nödvändiga. Det spelar egentligen inte nån roll vad du gör, så länge du regelbundet gör nåt som gör dig glad. Det är inte slöseri med din tid, tvärtom det skapar ett glädjefyllt liv. Ibland kan även en heldag på soffan vara precis vad du behöver. Det är inte slöseri med tid. Det är tid för att hämta energi.

Vad gör du regelbundet bara för att det är kul?

Hur kan du frigöra tid för mera kreativitet?

Vi är menade att vara lyckliga. Är du missnöjd med något område i ditt hjälp så vänd blicken inåt och ta reda på orsaken. När du vet så kan du göra nåt åt det.

VÄCK DITT UNIKA UTTRYCK TILL LIV

Du har möjlighet att för 350 kronor vara med och tänka nya tankar, utforska vem du egentligen är och ta reda på vilka gamla tankar som håller dig tillbaka. Så spännande och jag längtar!

35 dagar av kreativa upptåg från mig! 350 kronor. 10 kronor per dag!

Kommentera med din favoritfärg (i bloggen) och jag skickar betalningsinfo till dig.

Den 13 oktober kör vi igång! Varför just den dagen? Jo, då är det fullmåne i vädurens tecken. 

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *