Träningsklienter sökes!

Klockan är 19.19 när inlägget från en kär vän dyker upp på Facebook. Först tänker jag att jag ska fråga henne om jag får dela med mig av erbjudandet på min blogg. Sen tänker jag,; Nej, varför? Det är väl klart att hon vill att detta ska spridas och jag rekommenderar henne med varm hand. Hon är full av sprudlande energi och är äkta. Jag känner mig trygg i hennes sällskap.

Hon har gått en ny utbildning i något som kallas Expand och söker därför träningsklienter för att träna på sin nya kombination av EFT och Expand. Båda metoderna arbetar på energiplan och löser gammalt bagage. Erbjudandet är 3 gånger á 30 minuter för 800 kr (ord.pris 60 min 995 kr). Gärna en gång i veckan så att all information får tid att landa inom dig.


EFT/Tapping  är en snabbt växande självhjälpsmetod som hjälper dig att uppnå balans och en bättre fysisk och psykisk hälsa.
Expand innebär att man arbetar i energifältet, en slags healing/hypnos.

Båda de här metoderna har fokus på att arbeta med sina känslor och det väcker upp mycket inombords, så ”vad som helst” kan hända. Och ”vad som helst” är tillåtet. Allt får finnas. Ingenting är rätt eller fel.

Är du intresserad kan du skicka iväg ett pm till henne eller kommentera i bloggen så vidarebefordrar jag din önskan.

Hennes gilla-sida på Facebook hittar du här. Carina Hermansson

KRAM Christine

Gillar du det jag skriver? Dela gärna inlägget. Det gör mig så glad!

Vill du ha mer kreativa tankar? Gå med i min FB-grupp “Skapa ditt kreativa drömliv”

Vill du boka in en coachsession med mig till ett grymt bra pris? I mars öppnar jag upp för nya coachsessioner. Under den senaste sessionen jag hade med en underbar kvinna tappade vi tid och rum. 30 minuter blev plötsligt 70 minuter. Superhärligt!

Vill du var med i nästa omgång av “23 dagar av tacksamhet med en twist” Kommentera med “yes” i bloggen. Nästa omgång kommer att starta den 8 april och det kommer att bli magiskt som vanligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *