Vad vill du läsa mer om här på min blogg?

Älskade läsare, tack för att du finns. Från botten av mitt hjärta, tack för att du har hittat till min blogg. Jag sträcker ut min hand för jag behöver din hjälp. Du är superviktig för mig! Det vill jag verkligen att du ska veta. Att skriva är lite som terapi för mig och jag älskar att dela med mig av mina tankar. Kanske kan det finnas någon därute som behöver läsa mina ord där och då. Samtidigt måste jag ju erkänna att det känns riktigt najs när ett inlägg blir så uppskattat. Det får mig att känna mig värdefull. Full av värde. Jag vet att jag är värdefull ändå men det är en härlig känsla….

Jag glömmer aldrig när jag fick en kommentar på bloggen från en kvinna som tyckte att jag skulle sluta skriva. Hon tyckte att mina inlägg var alldeles för spretiga men det är ju sån jag är. Ibland kan jag ha den djupaste tanken om intuition eller shamanism för att i nästa andetag vilja skriva om att väcka lusten till lek och hur viktigt det är att inte ta livet på så stort allvar.

Mina tankar passar inte alla och det är helt ok. Hade jag fått den kommentaren för några år sen så hade jag säkert blivit jätteledsen och trott att det var nåt fel på mig. Jag är så stolt över mig själv att jag äntligen kan stå kvar stadigt även när jag får höra negativa saker om mig. Det innebär inte att jag ska ändra mig för att bli älskad av alla. Jag ska fortsätta att vara Christine.

Jag nyfiken på vem du är, vad du tänker och varför du väljer att läsa på just min blogg. Jag vill skapa en relation till mina läsare. När jag skriver ett inlägg om att blotta sig och visa sårbarhet på något sätt så kan man kommentera med att man känner igen sig eller att man har haft en liknande erfarenhet. Vad som helst faktiskt. Du behöver inte alls uppge vem du är eller var du bor. Det är du som person, som är intressant. Så känner jag iallafall. Tro inte att du försvinner i mediabruset och inte gör skillnad. Jag vet inte en enda bloggare som inte dagligen läser sina kommentarer och blir superglad för lite pepp och positiv uppmärksamhet.

Vad vill du läsa mer om här på min blogg?

Skriv gärna pm eller kommentera här i bloggen. Det är svårt att se alla fina kommentarer på sidor jag delar bloggen på. Mycket försvinner i det sociala bruset.

KRAM Christine

6 thoughts on “Vad vill du läsa mer om här på min blogg?

  1. Jag tycker det är spännande att se in i din värld, med hela spretigheten. Du känns som en person som inte ska tuktas …. så det är väl det jag längtar mer av. DIG.

    1. Så glad och tacksam jag blir över din kommentar! Du har så rätt. Känner det i hela kroppen när jag läser din kommentar och ångrar inlägget för en stund. Jag ska skriva det som känns betydelsefullt för mig. Tack för dina kloka tankar. <3

    2. Helt med Charlotte här – jag säger detsamma. Jag vill läsa Dig. Allt av dig. Om dig. Kring dig. Och jag älskar det spretiga i det som samtidigt, alltid, har en röd tråd, i just Dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *