Sädesärlan kom på besök idag.

I morse när jag rullade upp rullgardinen i sovrummet så möttes jag av två sädesärlor som hoppade runt på marken. De är så söta och jag stod där länge och bara beundrade dem. De hoppade mot mig och sen ifrån mig och så höll de på en bra stund. Som alltid när jag möter ett djur letar jag budskapet från Solöga.

Sädesärla


Våga prova. Min gåva till dig är att ha en egen uppfattning.
Här gäller det att skaffa dig en egen uppfattning och inte fastna i tvekan.

Budskapet som jag tar till mig är att fortsätta med min kurs “Återfå kontakt med din intuition”. En stund innan jag rullade upp gardinen stod jag nämligen i köket och skulle koka min kopp kaffe som jag alltid dricker i bilen på väg till jobbet. Jag möttes jag av tvivel på mig själv. Vem är jag som försöker vara någon ledare i en grupp för att hjälpa andra människor få kontakt med sitt inre? Jag kände mig lite som en bedragare. Nu fick jag budskapet jag behövde. Min intuition ledde mig att rulla upp gardinen just vid denna tidpunkt. Nu är jag tillbaka i min kraft! Detta kommer att få betydelse för de 29 kvinnorna att komma i kontakt med sin inre röst på ett lekfullt sätt och även jag kommer att växa otroligt med detta.

Hur visar sig din intuition i din vardag?

Kommentera gärna! Jag är så nyfiken!

One thought on “Sädesärlan kom på besök idag.

  1. Detta är ett otrolig djupt budskap. Så fin tolkning du gör som jag oxå önskar <3
    När jag goglade fick jag sorg och flytt…. kanske det är så att jag måste flytta, Men när sädesälan kom springandes över vägen för att hälsa p mig å mib son kändes det väldigt gudomligt…den dyker upp ofta här mitt inne i centrala göteborg för mig, jag ser alltid fjädrara där jag är. Och nu håller jag och en vännina på att skapa en mncirkel för kvinnor på sikt. Detta arbete du gör. Med att ge kvinnor en röst. Är ett extremt viktigt jobb. Då hela Heliga Anden är det kvinnliga elementet. energimässigt var Jesus en kvinna….i de högre dimentionerna är det kvinnliga det moderliga livgivande… så du arbetar direkt med denheliga anden. Be den om hjälp så lyfter vi alla till högre dimetioner <3 tack syster för ditt engageman. Kanskse var det just de små sädesälorna som ledde mig hit. till din sida Amen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *