Är det dags att återfå kontakt med din intuition?

Älskade människa,

du är satt här och nu på denna jord med ett uppdrag. Det finns en mening med att du lever ditt liv just där du är idag. Kanske du tycker att det känns fel och du behöver höja din vibration för att nå dit. Komma i kontakt med dig själv och ditt inre.

Kanske du tycker att livet suger. Varje dag är samma sak. Du vill förändra men har ingen aning om var du ska börja. Börja där du är. Bli medveten om vad du vill förändra. Tänk vilken magisk värld vi lever i när ALLA lever med sitt själsuppdrag och kopplar samman det med sina drivkrafter. 

Vi behöver skapa en förändring. Vi behöver skapa kärleksfulla och äkta relationer. Vi behöver varandra för att överleva. Människan är ett flockdjur. Vi behöver verkligen varandra. Är det dags för dig att höja din vibration? Att äntligen skapa plats för dig att kliva fram i ljuset. 

Min nya kurs “Återfå kontakt med din intuition” börjar imorgon och jag är så förväntansfull! Ungefär som ett barn dagen innan julafton. Detta är en kurs som jag kommer att samskapa medan den händer vilket är så spännande! Jag litar på att intuitionen leder mig rätt. I tre månader kommer jag att dela med mig av övningar, meditationer och annat som vill delas.

Det finns absolut inget krav på att man ska följa allt jag delar till punkt och pricka. Du ska inte heller känna press på att vara “duktig” och göra övningarna. Nej, här ska man vara villig att lita på den inre rösten och ge sig hän till att det blir som det ska. De övningar som passar är de man tar sig an. Man kan inte heller ta för mycket plats i gruppen, inga frågor är dumma, vi lyfter och inspireras av varandra.

Låter det som ett sammanhang du vill tillhöra?

Låt det lilla barnet komma ut och leka. Göra sin röst hörd. Ta mer plats.

Jag längtar för det ska bli så kul!! Swisha din donation på 369 kronor till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen som du hittar här. Vi kör igång den 7 maj. Vill du veta varför just det datumet? Det kan du läsa om här. Vi är redan 23 härliga kvinnor i gruppen.

Kram Christine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *