Det är magiskt att tillhöra ett sammanhang där man kan vara sig själv och mötas av kärlek och uppskattning.

Jag fick ett gulligt pm idag om det fortfarande var ok att hänga med i min kurs “Återfå kontakt med din intuition” och såklart kan man det! Det var en av deltagarna som tipsade två av sina vänner om detta. Jag blev så rörd….

Det går fortfarande att hänga på “Återfå kontakt med din intuition”

Detta är en kurs som jag samskapar tillsammans med 30 kvinnor och jag läser deras kommentarer med glädje. Vi är alla så olika och är unika. Vi uppfattar saker på olika sätt. Det som är så spännande är att när deltagarna hoppar fram och tillbaka mellan övningar och allt som jag delar är att de kommer att ta till sig olika saker. Det beror helt och hållet på var man befinner sig i livet och vilken sinnesstämning man befinner sig i. En övning som känns helt tokig idag kanske känns superviktig om tre veckor. Tillit.

Imorgon ska jag dela den andra sättet att se på intuitionen och det är det psykologiska sättet. Idag delade jag det naturvetenskapliga sättet att se på intuition. Jag har så mycket som jag vill dela med mig och mitt stora bekymmer är att hålla tillbaka. Det är också därför som jag ofta påminner att man kan inte vara för mycket. Det är något som jag själv jobbar med att sluta känna…. Det är magiskt att tillhöra ett sammanhang där man kan vara sig själv och mötas av kärlek och uppskattning.

Är du intresserad? Swisha 369 kronor till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen som du hittar här.

Den körde igång igår och pågår i 12 veckor. Jag kommer att på ett lekfullt sätt väcka liv i din intuition så att du kan leva med den på ett naturligt sätt i din vardag.

 Jag kommer att slå hål på myter som  du säkert har och anledningar till att man är rädd för att väcka den till liv. Du kommer att få lära dig kraften av direkt skrift. Den är magisk!

Stor kram från mig till dig <3

Förresten jag hittade ett fyrklöver idag. Det måste ju betyda något bra!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *