Dagens budskap 200510

Det är inte det lättaste att få till en lugn stund nu när vi har hämtat hem vår vovve efter att han har parat sig med en supersöt podengo som heter “Bubblan”. Han är så ängslig och går runt och saknar henne…. Blir där en liten hane i kullen så har vi första tjing. Då ska vi döpa den till Mikko. Det hette Jockes farfar som gick bort samma dag som vi lämnade av LilleB. <3

TRANSITION

Det är förändringens tid. Något är på gång att hända. Var inte rädd. Möt förändringen med öppenhet. Det är dags att kliva ut från den trygga komfortzonen och skapa det det du vill ha.

Förändring är nödvändig för att göra plats för ny energi.

Förändring är nödvändig för att släppa taget om gammal energi.

Förändring är nödvändig för att växa.

Jag säger inte att det kommer att kännas lätt. Att bli påtvingad en förändring som man inte bett om kan kännas orättvis men det är precis vad som behövs just nu.

Ge dig ut och skaffa dig den kunskap du behöver för att komma i kontakt med kosmos. Vi är energi och energi omvandlas alltid till något annat. Du väljer själv vilken energi du vill befinna dig i.

Jorda dig. Skapa kontakt med Moder Jord. Vänd blicken inåt och res mellan tid och rum. Du har kontakt med kosmos. Känn det. Var det.

Prova detta: Sätt dig en stund och betrakta kortet. Vad känner du? Hur tar du dig an förändringar i ditt liv? Vilka förändringar skrämmer dig lite grann eller kanske till och med mycket? Ta fram den senaste förändringen i ditt sinne och reflektera över vilka gåvor som kom med den. Vilken förändring är på tur att komma din väg?

Kommentera gärna med dina tankar och reflektioner. Det är värdefullt för mig. <3

KRAM Christine

Du kan fortfarande hänga med i min senaste kurs “Återfå kontakt med din intuition” som jag samskapar tillsammans med 30 intuitiva kvinnor. Den började i torsdags och pågår i 3 månader till en donation av 369 kronor. Man kan självklart enkelt komma ikapp!

Är du intresserad? Swisha 369 kronor till 0704-96 89 14 och ansök om att gå med i gruppen som du hittar här.

Jag kommer att på ett lekfullt sätt väcka liv i din intuition så att du kan leva med den på ett naturligt sätt i din vardag. Man ska kunna gå tillbaka och göra övningarna när det passar. Så, det innebär att alla övningar är tillgängliga alltid.

 Jag kommer att slå hål på myter som  du säkert har och anledningar till att man är rädd för att väcka den till liv. Du kommer att få lära dig kraften av direkt skrift. Den är magisk!

10 thoughts on “Dagens budskap 200510

 1. Min senaste förändring var för 1,2 år sedan då jag började studera buddhism.
  Nästa helg kommer nästa stora förändring då jag ska gå en utbildning i shamanernas stora medicinhjul

 2. Det kändes verkligen rätt det du säger om förändring. Jag funderar på att skiljas från min man och häromdagen av en slump började en man skriva till mig på instagram. Och vi klickade direkt. Konstigt men det ger en kraft att kanske kunna gå vidare. Tack💖

 3. Tack, talar rakt in till mig i nya beslut, håller på att släppa o försöker vara öppen för att ta emot det nya med glädje och sorg.
  I bilden såg jag först en ryggrad, chakran, aliens, men oxå kärlek

 4. En otroligt stark bild, känns som kosmos och matematisk.
  Jag håller på att förändra mitt liv och har mått psykiskt dåligt och det gör jag fortfarande men det går åt rätt håll. Framåt.
  Det positiva med allt detta som har hänt och händer är att jag känner kärlek genom att se hjärtan överallt. Jordad till moder jord.
  E-L❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *